Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Oresama

2009.11.17. 18:16 Armida 2 komment

 

Van úgy, hogy az ember rajong valakiért és minden egyes mozdulatát, az összes rezdülését meredten figyeli. Az alábbi poszt azoknak a rajongóknak szól- és csak nekik, mert kívülálló nem hiszem hogy olyannyira értékelni tudná, mint a fanok- akik odáig és vissza vannak Miyaviért.

Azért természetesen adok egy kis tájékoztatót, azoknak akik szeretnének képben lenni a japán visual kei szubkultúra világában. Miyavi nemrég- egészen pontosan október elsején- nálunk is fellépett, persze alig lehetett hallani róla, nem is értem miért, pedig nagy gitár virtuóz a srác, figyeljétek csak: 

 

És akkor el is érkeztünk a poszt eredeti céljához,  Miyavi 66 perces önéletrajzi szösszenetéhez, melynek Oresama a címe. Nagyon nehéz róla írnom, mert iszonyú rövid és velős. A sztori annyi, hogy Miyavi saját magát játssza el és valami csoda folytán visszautazik húsz évet az időben, egészen pontosan 1984-be, és többet nem is árulhatok el, mert akkor szinte semmi meglepetés nem várná a fanokat. 

Akik nem ismerik, ne nézzék meg, viszont fanoknak erősen ajánlott a megtekintése, egészen biztos vagyok benne, hogy visítani fognak Miyavi higanymozgásán, vagy az arcjátékán. Az alábbi videó nem hivatalos, de könnyed ízelítő a rajongóknak.

Címkék: távolkeleti filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451532405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huma 2009.11.18. 09:00:33

Az első szám olyan volt amint a Kaki King. Ő is egy gitárvirtuóz csaj, és pont így nyomja.. Funny.
süti beállítások módosítása