Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szerephírek

2009.11.18. 12:47 koimbra 2 komment

- Danny Boyle azt szeretné, ha Cillian Murphy alakítaná a főszereplőt, Aron Ralston hegymászót a 127 Hours-ban.
- Eric Dane is csatlakozott a Burlesque szereplőgárdájához (Christina Aguilera, Stanley Tucci, Alan Cumming, Kristen Bell and Cam Gigandet). Dane egy üzletembert fog játszani, aki meg akarja venni Tess (Cher) klubját.
- Julia Stiles-szal felvették a kapcsolatot a Pókember 4 készítői, nem tudni, hogy milyen szerepet akarnak adni a színésznőnek, de a találgatások szerint (lesz még sok ilyen) a Fekete Macskát alakíthatná.
- Amy Heckerling következő filmje a Vamps vámpír-vígjáték lesz Krísten Ritterrel a főszerepben, a rendezőnő reméli, hogy Michelle Pfeiffert is meg tudják győzni az egyik szerepre.
- Michael Mann lánya, Ami rendezheti a Danny Boyle által visszadobott The Texas Killing Fields filmet, a két főszerep iránt állítólag Sam Worthington és Bradley Cooper érdeklődik. Két nyomozóról szól a történet, akik kapcsolatot találnak az új gyilkossági ügyük és egy másik vérfürfő között.
- Faran Tahir, aki a Vasember első részében Raza-t alakította elárulta, hogy a többször szóba került Mandarin bemutatása, ám úgy döntöttek, majd csak a harmadik részben legyen látható, addig is hadd találgassanak a rajongók. A karaktere biztosan vissza fog térni a harmadik felvonásban.
- J.J. Abramsnek tetszett az a felvetés, miszerint a második Star Trekben szerepeljen Khan is (a karakter az 1982-ben bemutatott mozifilmben tűnt fel) és beszélt az írókkal, producerekkel a figurával kapcsolatosan. Nestor Carbonell neve merült fel elsőnek a szereppel kapcsolatban, a színész a Lost sorozatban volt látható, amit J.J. Abrams indított útjára.

Címkék: szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351534103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.11.18. 12:58:07

Danny Boyler :DDD Szerintem az az r betű nem kell oda.

Elsőnek szerintem Javier Bardem neve merült fel Khan-ként, én is őt pártolom.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.18. 13:10:43

@asz0089: Májusban még őt emlegették, de az is pletyka volt.
süti beállítások módosítása