Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A halhatatlan Nicholas Flamel Titkai

2009.11.19. 11:59 koimbra 2 komment

Másfél év múlva bemutatják a Harry Potter hetedik részének második felvonását, jövőre pedig lezárul az Alkonyat franchise is, tehát a producerek gőzerővel keresik azokat az utódokat, amelyek betöltenék az ezek után keletkező űrt és megtölthetnék zsebeiket sok-sok dollárral. Az Eragornnal és Az arany iránytűvel befürödtek, a Narniával még próbálkoznak.

Lorento di Bonaventura, a G.I. Joe és Transformers producere üzletet kötött Michael Scott-tal, aki hét részes fantasy könyvsorozatán ügyködik, az első három regény már megjelent  A halhatatlan Nicholas Flamel titkaiból (The Secrets of the Immortal Nicholas Flame), a negyedik pedig májusban érkezik a könyvesboltok polcaira. Magyarországon az első két könyv, a Halottidéző és az Alkímista már kapható, a harmadikra (The Sorceress) még várni kell. Scott regényeit 20 nyelvre fordították le és 37 országban kaphatóak.

A szériában egy 15 éves ikerpárt, Sophie-t és Josht követhetünk nyomon, akik egy halhatatlan alkimistával, Nicholas Flamellel utaznak több kontinensen keresztül.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81536441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.11.19. 13:48:09

Most lehet, hogy én emlékszem totál rosszul, de mintha Nicholas Flamel nevét említették volna a Harry Potter első részében. (Harry Potter és A Bölcsek Köve) Ha jól emlékszem az övé volt eredetileg a Bölcsek Köve. (De aztán lehet, hogy keverem valakivel)

Llew 2009.11.19. 14:07:39

@Spawn85: Jól emlékszel, Dumbledore barátja volt a csávó. Egyébként valóban létező személy volt(?:)):
hu.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Flamel
süti beállítások módosítása