Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remember Me előzetes

2009.11.19. 20:53 koimbra Szólj hozzá!

Robert Pattinsont az Alkonyatból ismerhetjük, ám próbálkozik, hogy ne csak Edwardként maradjon meg az emlékezetünkben, tavaly Salvador Dalit alakította, jövőre pedig a Remember Me-ben lesz látható, ezen kívül pedig bevállalt még egy westernt és drámát is.

Pattinson a Remember Me-ben Tylert alakítja, a testvére öngyilkos lesz és a tragédiát nehezen dolgozza fe, folyton lázad apja (Pierce Brosnan) ellen. Tyler megismerkedik egy lánnyal, akinek az anyját meggyilkolták, a csaj viszont nem zuhan magába, hanem pont e miatt próbálja élvezni az életet.

Lena Olin játssza Tyler anyját, Chris Cooper pedig egy zsarut alakít, akinek meggyűlik a baja Tylerrel. Cooper lányát Emilie de Ravina formálja meg, az ő karakterébe lesz szerelmes Pattinson. Allen Coulter (Hollywoodland) rendezte a drámát, bemutatómárciusban.



Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11537853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása