Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Túlfizetett színészek Hollywoodban

2009.11.19. 11:16 koimbra 2 komment

Nagyon jól tudjuk, hogy vannak Hollywoodban olyan színészek, akik felmarkolják a nagy zsozsót, eljátszanak egy főszerepet, a film megbukik, azonban lelkiismeret furdalás nélkül kérik el a következő munkáért ismét a 20 millió dollárt. Bár mondjuk ők csinálják jól, ha a stúdió minden teketória nélkül megadja számukra a kért összeget, akkor miért ne kérnének egyre nagyobb gázsit?

A Forbes magazin összeállított egy listát, amelyen a túlfizetett színészek neve olvashatóak. Az élen Will Ferrell áll, aki legutóbb nagyot bukott a Land of the Lost fantasy-kalandfilmmel, a tavalyi Fél-profival sem hozta a vártakat, ám a Tesó tusa jól termelt. A színész minden egyes megkeresett dollár után 3,29 dollárt lát viszont a stúdió.

Ewan McGregor a Trainspottingból és a Star Warsból lehet ismerős, mostanában nem voltak nagy sikeresi, a színész minden számára folyósított dollár után 3,75 dollár pluszt termel.

Harmadikként Billy Bob Thornton van megemlítve, aki többek között az Anyámon a tanárom, Balek suli, The Astronaut Farmer, a The Informers és a Sasszemben játszott az elmúlt időszakban. A listán megtalálható Tom Cruise, Drew Barrymore, Leonardo DiCaprio, Jim Carrey és Eddie Murphy is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771536290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2009.11.19. 14:40:10

Azért a Forbes cikk elég érdekes, mert azt sem írják le, hogy ki mennyit kap. Egyedül Talán McGregornál van ott a listán, hogy 15 milliókat is kapott. Az viszont nem mindegy, hogy ő szerepel egy, ha nem is műremek, de nézhető filmben, ami esetleg megbukik, vagy Murphy kaszál egy Norbit féle celluloid hulladékkal. Na meg az sem mindegy, hogy egy 15 millót érő McGregor szereppel bukik egy 100-150 milliós film, vagy Ice Cubebbal egy 10-20 milliós hulladék. Szóval összematekoztak itt valami listát, aminek nem sok értelme van szerintem.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.19. 14:53:52

@Llew: Én azt tudom, hogy Murpjy 20 milliókat kap. Tom Cruise dettó.
süti beállítások módosítása