Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pattinson, a szépfiú

2009.11.20. 12:54 koimbra Szólj hozzá!

Hó elején írtam arról, hogy Robert Pattinson játszhatja el Henri René Albert Guy de Maupassant 19. században élt francia írót. Most viszont kiderült, hogy nem az írót, hanem annak egyik novellájának (A szépfiú) a főszereplőjét, George Du Royt formálhatja meg. Du Roy egy negyedrangú lapnál kezdte, azonban értett a nők nyelvén, boldoggá tette őket, így elég hamar felemelkedik és kisebb vagyonra tesz szert.

Nicole Kidman játszhatta volna az egyik főbb szerepet, azonban meggondolta magát, így a producerek Uma Thurmant szerződtették le helyette . A színésznő Du Roy egyik barátjának a nejét alakítja, azonban elég hamar közelkerül az újságíróhoz, majd a felesége lesz. Krstin Scott Thomas is benne lesz a filmben,  karaktere beleszeret Pattinson figurájába és teljesen ráakaszkodik.

A forgatás 2010-ben indul Párizsban.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr691539540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása