Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első hivatalos kép a Halál Ereklyéiből

2009.12.01. 09:59 koimbra 13 komment

Az USA Today leközölt egy képet a Harry Potter és a Halál Ereklyéi első részéből. Mint ismeretes a könyvet két felvonásban fogják a mozikba küldeni, mivel a készítők úgy gondolták, hogy nem lehet az egész regényt egy produkcióba összesűríteni. Így az egyik rész november 19-én érkezik a mozikba, a másik pedig 2011 július 15-én, ez Amerikai bemutató, valószínűleg nekünk sem kell rá sokat várni majd. A filme(ke)t David Yates rendezi. Jó egy hete látható volt pár kép Xeno Lovegoodról is (itt tudod megnézni).

Címkék: képben harry potter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr221565762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verde 2009.12.01. 11:02:08

Nincs igazuk a készítőknek hogy ennyire halogatják a "2" részét a Halál Ereklyéit . Talán a nagyobb nézetséget akarnak ,vagy több bevételt , vagycsak simán azért mert szeretnék azt ha az emberekben felgyülemlene eggy kis izgalom és várakozás az ulj részzel kapcsolatba. Bár én nemértem erre miért van szükség . Az a jó ha minél többen megnézik a filmet ! Nem az ha a mozik és a torrentoldalak csordulásig televannak.Szerintem ez a legfőbb baj a 6 -al is . Hatalmas késésekkel dobták a mozikba és szinte mindenkit érdekel milesz a kis Harry Potter következő kalandja.Az előző részek azértvoltak ojan jók mert mindegyiknek volt eggy minimális befejezése. Az elsőrésznek az hogy hazamennek.A másodiknak is "és győz a jó" .És persze a harmadiknak is amikor elmentek haza . és igyvoltez az 5 ig . Bár az 5 ben már nagyon érdekelte a nézőt hogy na vajon tudjukki visszatért és mijen gonozsággal tér vissza a következő részben és mijen csellel és furmányan győzik le harryék legközelebb.Amikor kijött a hatodik rész Eszméletlen sokan voltak rá kíváncsiak és a Harry potter kultusz folytatódott .Kapásból az első vetités után amit millióan néztek meg rögtön felkerült az internetre.Amit a többi ember töltehetett le aki nemtudta megnézni.Szóval nagyon nagy butaságvolt a hetedik részt kétfelé osztani . Igy most izgulhatunk milessz legközelebb.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.01. 11:10:50

@verde: Elolvastam a hetedik könyvet, azt kell, hogy mondjam igazuk van. A második fele hatalmas csata gyakorlatilag, a hatodikból pedig hiányoltam egy ilyesmit, mikor a gonoszok elhagyják Roxfortot. Szóval ha a kettébontott változat másik része csatából fog állni, akkor megéri kettébontani.

Spawn85 2009.12.01. 16:44:44

@koimbra: Egyetértek. Szerintem is annyira összetett a 7. könyv, hogy kihagyni nem nagyon lehet belőle semmit, egy filmbe meg nem fér bele így.

@verde: A 6. résszel a legnagyobb baj az, hogy nagyon elrontották a könyhöz képest. Gyakorlatilag a könyv lényegét kihagyták, és szinte csináltak egy tinivígjátékot belőle.

Shyllard 2009.12.01. 17:03:44

@verde: Nem lesz, olyan nagy feltűnés, hogy kettészedték a könyvet, ugyanis a 7. rész felénél van egy olyan rész, ahol végülis olyan végés a hangulat (SPOILER.: gondolok itt arra a részre, amikor Ron eltűnik) És az egész olyan, hogy nem lehet kihagyni belőle semmit sem, mert akkor egy későbbi esemény teljesen értelmét vesztené.
Énmár nagyon várom már a filmet, nagy HP fan vagyok.

Tipca 2009.12.01. 17:45:46

Én sem bánom, hogy ketté vették, mert tényleg történik benne annyi minden, ami bőven elég két filmre.
Még régebben olvastam egy interjút a producerrel, hogy ha egy filmben kellett volna leforgatniuk, valószínűleg ki kellett volna hagyniuk a Halál ereklyéit. Ez elsőre elég vadul hangzik, de ha belegondoltok, az a szál igazából tényleg csak töltelék volt.
Jó ég, mikor lesz még november? :D

verde 2009.12.01. 19:53:36

Félreértettétek nekem a fő probléma nemaz hogy két részre osztották hanem az hogy ekkora eltolódással jön ki a második része. És hogyha már megcsinálták a filmet (és biztos hogy megcsinálják egyszerre mindkét részt) akkor inkább mutassák be egy két hét eltolódással .Nemkellett volna ijen messze rakni a második részt . De örülök hogy végre valaki válaszol a kommentemre XD

Elanor_ 2009.12.01. 20:11:57

más: jól látom, h a stylistok még az ólajtót is rájuk adták, vagy miért van rajtuk hat réteg össze nem illő ruci? :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.01. 20:23:58

@verde: Nyilván pénzügyek vannak háttérben.
@Elanor_: Hideg volt:)

Shyllard 2009.12.01. 20:44:08

@verde: azúgy nem lenne kifizetődő, ha egymás után játszanák a kettőt. Előbb le kell mennie az 1. felének a DVD eladási sikerének és csak aztán jöhet. Tudod, minden a pénz körül forog...

Tipca 2009.12.01. 23:12:49

@Elanor_: Ez jó kérdés. Először azt hittem, (SPOILER!!!) ez közvetlen azutánról való kép, hogy a halálfalók betámadták a Weasley lagzit, és hát az nyáron volt, tényleg érthetetlen a sok gönc. Viszont most nézem, hogy elég szépen el van kenve a képük, piszkosak, véresek... így most fogalmam sincs, vajon honnan van a jelenet. Lehet, hogy tényleg csak hideg van, ahogy koibra mondta. :)
@verde: Fél év. Örüljünk, hogy nem játszottak Gyűrűk urásat, és egy év eltolásban adják a második részt. :P

Spawn85 2009.12.02. 00:00:45

Én is pont A Gyűrűk Ura-t akartam felhozni példának. Ott is egyszerre leforgatták a három részt, mégis csak 1 éves különbségekkel mutatták be őket.

Én a HP7-tel kapcsolatban nem tudom, mit reméljek, a könyv nagyon jó volt. Viszont a könyv a 6. is jó volt, a film mégsem, és a 7.-et ugyanaz a David Yates rendezi, szóval nem tudom... Reménykedek...

Shyllard 2009.12.02. 17:21:38

@Tipca: SPOILER! Sztem a lagzi után van, amikor épp mennek a halálfalós kocsmába.
süti beállítások módosítása