Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

3 kép az Elm utcából

2009.12.02. 10:17 koimbra 3 komment

3 új képet nézhettek meg a Rémálom az Elm utcában remake-ből. A horrorban Freddy Krueger néhány fiatalt terrorizál álmában. A tinik megpróbálnak ébren maradni, de ha elalszanak, akkor lehet, hogy már többé nem fognak felébredni.

Április 30-án mutatják be a horrort Amerikában, Jackie Earle Haley játssza Freddyt, a hullajelölteket pedig Rooney Mara, Kyle Gallner, Thomas Dekker, Kellan Lutz, Katie Cassidy és Connie Britton formálják meg. Erre található a teaser, alább pedig a három kép tekinthető meg, az elsőn Freddy éppen barátságosan megkocogtatja a srác hátát.

Címkék: képben a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961568319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.02. 12:18:28

Jó lesz ez! Már alig várom! Bár hiába:( nálunk tuti nem nyomják moziban mint ahogy a Péntek 13. 2009-es változatát sem:( majd csak ráakadunk dvd-n.....de nagyon nagyon várom ezt a filmet! Ha mégis lesz moziban,ott leszek az tuti:)

Mansyn 2009.12.02. 18:45:38

Csatlakozom az előttem szolóhoz ez biztos jó lesz, én is várom.
süti beállítások módosítása