Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hoffman vallást alapít

2009.12.03. 17:20 koimbra 3 komment

Philip Seymour Hoffman és Paul Thomas Anderson munkálkodott már együtt néhány filmen, de ezekben Hoffman csak mellékalak volt, a rendező következő munkájában viszont már övé lesz a főszerep.

Anderson a Vérző olaj óta nem hallatott magáról, ám most kiderült, hogy egy forgatókönyvön dolgozik éppen, a The Master története az 50-es évek Amerikájában fog játszódni, a produkció pedig az Universal égisze alatt fog készülni, legalábbis ez most még így néz ki. A stúdió még nem adta áldását a 35 millió dolláros filmre, előbb a forgatókönyv végső változatát szeretnék látni.

Hoffman egy The Master nevezetű karizmatikus értelmiségit fog játszani, aki vallást alapít Amerikában. A sztori középpontjában a The Master és Freddie kapcsolata fog állni. Freddie a vallás egyik elkötelezett híve lesz, de egy napon felmerül benne néhány kérdés, kételkedni kezd ebben a hitében és annak vezetőjében is.

Azt már most leszögezték, hogy a film nem a mostani vallásalapítókat akarja kritizálni, csak azt mutatják be benne, hogy az embernek szüksége van arra, hogy higgyen egy felsőbb hatalomban és egy adott személy miképp választja ki melyik vallás a megfelelő számára.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681571207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mAri · http://tivobitchez.blog.hu/ 2009.12.03. 18:25:43

szeressük PSH-t :) biztos fun lesz,főleg 12 év katolikus suli után, ahol a neokatekumenek akartak megnevelni :D

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.12.03. 18:57:54

Jó lesz. Hoffman elképesztően jó volt a Kételyben is, szintén pap-szerepben, Paul Thomas Anderson meg jó rendező. Mit lacafacázik már az a hülye stúdió?! Én már most borítékolom az Oscar-díjat, de a jelölést mindenképpen a legjobb filmre és legjobb férfi főszerepre. :)

chromeshelter · http://halfps.blog.hu/ 2009.12.03. 20:27:51

efesnek tök igaza van, borítékolható neki legalább a legjobb férfi főszerep. PSH évek óta a kedvenc színészem, és tényleg egyre jobb! még ilyen filmet! :)
süti beállítások módosítása