Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Halálos temetés remake előzetese

2009.12.05. 13:10 koimbra 2 komment

Sokak szerint 2007 egyik legjobb vígjátéka a Halálos temetés volt. A filmben egy temetés miatt gyűlik össze az egész család, ám az elhunytról kiderül, hogy volt egy hatalmas nagy titka, páran pedig megpróbálják titokban tartani ezt a többiek előtt.

Sajnos és természetesen ezt sem kímélte Hollywood, úgy gondolták, hogy el kell készülnie az amerikai változatnak is. Chris Rock a vígjáték egyik producere, a főszerepet is eljátszotta, de itt lesz még Martin Lawrence, Zoe Saldana, Columbus Short, Regina Hall, Danny Glover, Tracy Morgan, de hogy ne teljesen néger film legyen, beletették James Marsdent és Luke Wilsont is. No meg leszerződtették Peter Dinklage színészt is, aki ugyanazt a szerepet játssza el, mint az eredetiben.

Címkék: trailer remake death at a funeral

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr741575712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.12.05. 21:27:49

Biztos a remake-en is lehet majd nevetni (vagy ki tudja), de az eredetit meg sem közelítheti...Tudom, tudom, unalmas szöveg, de sajna attól még igaz :D

Diego46 · https://soundcloud.com/djmattkonrad 2009.12.05. 23:10:41

Visszataszítóak.
Ami az eredetiben vicces volt, itt csak szánalmas próbálkozás(nak tűnik).
süti beállítások módosítása