Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul Clint Eastwood misztikus thrillere

2009.12.11. 10:41 koimbra 4 komment

Clint Eastwood új filmjét, az Invictust ma mutatják be Amerikában és  hamarosan hozzálát egy produkcióhoz, a Hereafter misztikus thrillerhez. Bryce Dallas Howard szerződött le ma az alkotáshoz, a színésznő számára nem ismeretlen a misztikus műfaj, korábban már játszott A faluban és a Lány a vízben is. Matt Damon már korábban elkötelezte magát a Herafter mellett (az Invictusban is játszik) és Cecile de France is aláírt a filmhez. Rajtuk kívül még Thierry Neuvic és Mylène Jampanoï is fel fog tűnni az alkotásban.

Peter Morgan (A királynő) írta a forgatókönyvet, a történet három embert állít a középpontba, egy francia újságírónőt, aki túlélte a 2004-es cunamit, egy londoni iskolás srácot,  akinek a cunami alatt hunyt el az iktertestvére és egy gyári munkást, aki képes a halottakkal kapcsolatot teremteni és látja is őket, de nem nagyon szeretne képességéből profitálni.

A szkript már 2008-ban a DreamWorkshöz került, de nem igazán történt halad az ügyben, Eastwood viszont nagyon szerette volna összehozni a filmet, ezért megkérte Steven Spielberget, hogy legyen oly kedves és engedje meg, hogy hadd vigye át más stúdióhoz a Hereaftert. Spielberg beleegyzett, de producerként azért még ott fog állni a film mögött.

Címkék: miújság hereafter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr351589973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.11. 11:26:12

Mind az Invictus, mind Hereafter nagyon várós.
Tuti fogják díjazni is valamivel. Eastwoodnak pedig jó egészséget, és még vagy 10 filmet. :)

Dejdő 2009.12.11. 11:58:01

aszoo89! Ez szép volt Tőled,és igazad van ! Eastwood éljen sokáig és rengeteg filmet várok még tőle! Biztosan jó lesz az Invictius is és remélhetpleg Oscaron is beszerez rangos díjakat:)

2009.12.11. 13:29:00

Clint Eastwood filmjei mindig várósak. Hihetetlen a pasas: most mutatják be az új filmjét, és már szinte készül a következő.
Anyukája majd' 100 évet élet.
Kívánom, hogy neki meglegyen a három számjegyű életkor - jó egészségben, és még sok új, jó filmmel!

a8zoli 2009.12.12. 21:04:08

sok sok jó filmet és jó egészséget dirty harrynek ! sztem ő olyan ritka név amiből tudod hogy akármien filmjét veszed elő régit-újjat jót fogsz látni.
nemrég lett meg a kémek a sasfészekben , és a halálhágó háborús filmjei amik sztem 1000x jobbak mint a tóm krúzer valkűrje... pedig nem mai darabok.
pláne a halálhágó Koncz Gábor szinkronjával.
süti beállítások módosítása