Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haden Church és a zombik

2009.12.14. 11:33 koimbra Szólj hozzá!

Thomas Haden Church a sorozatok világában vált ismertté, a Wings 123 epizódjában játszótt, majd a Ned and Stacy 28 epizódjában tűnt fel. Átlépett később a nagyvászonra is, a Kerülőutakkal ismertté is vált a neve, a Pókemberben pedig a képregénytől teljesen eltérő Homokembert formálhatta meg. Marad továbbra is a mozik világában, de tesz egy kis kitérőt a Zombie Roadkill webes sorozat kedvéért. Ebben egy vadőrt fog alakítani, aki egy tinivel (David Dorfman) kell túlélnie némi kalandot, ugyanis az elgázolt állatok húskedvelő zombikként támadnak fel. A széria 6 részből fog állni és mindegyik epizód 5 perces lesz.

Henry Gayden körmölte le a forgatókönyvet, a rendezői teendőket pedig David Green vállalta magára. Ha elkészül a FearNet teszi közzé a Zombie Roadkillt, ők nem ismeretlenek a rövid sorozatok világában, nekik köszönhetik sokan a 30 Days of Night: Blood Trails-t, a Dust to Dust-ot, illetve a Fear Clinicet is, amelyben Robert Englund volt a főszereplő.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231597021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása