Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lautner akciófilmben

2009.12.18. 11:02 koimbra 1 komment

Taylor Lautner lesz a főhős a Summit stúdió Cancun című akciófilmben. Eric Champnella és Grant Thomspon tollából származik a forgatókönyvet, az egyik producer pedig Dan Lautner, Taylor apja lesz.

Lautner egy főiskolást játszik, aki egy csajjal Cancunba (Mexikóba található) utazik, ám a lányt és annak barátait egy drogkartell elrabolja, így rá vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket.

A hírek szerint a film kihasználja Lautner küzdősportokban való jártasságát, a színész hat éves korában kezdett karatézni, Mike Chat hétszeres karate világbajnokkal is együtt edzhetett, bajnok lett a Junior World Forms and Weapon-on, három arany érmet is nyert, majd még pár versenyen első helyezést ért el.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr171606305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.19. 09:50:22

Roppant helyes, meg kell hagyni. :)
süti beállítások módosítása