Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Segal rendezi a Szomszédsági figyelőszolgálatot

2009.12.18. 09:31 koimbra 1 komment

Peter Segal rendezheti a Neighborhood Watch filmet, a forgatókönyvet Jared Stern tette le az asztalra, Shawn Levy pedig producerként felügyeli majd a munkálatok menetét. A történet szerint új lakó érkezik egy közösségbe, aki csatlakozik a szomszédsági figyelőszolgálathoz, de hamarosan rájön arra, hogy misztikus dolgok történnek a környéken.

Segal a Zsenikém második részéhez látott volna hozzá, a stúdió inkább a Neighborhood Watch produkciót szeretné előbb a vásznon látni. Ezért hát a Zsenikém rajongóinak várnia kell még egy kicsit a folytatásra.

A Szomszédsági figyelőszolgálat Magyarországon is létezik, a résztvevők odafigyelnek és törődnek a közelükben élő emberekkel, ha a szomszéd elmegy, akkor ránéznek többször a lakására, átveszik a postáját, esetleg lenyírják a füvet a másik ház előtt, gondozzák a kertjét, a lényeg, hogy úgy tűnjön az épület nem elhagyatott és ne gondoljon arra egy bűnöző, hogy érdemes oda betörni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791606377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.12.18. 12:30:12

Basszus, lábon kihordtam egy gyenge szívgörcsöt a címre! Azt hittem, hogy Steven...
süti beállítások módosítása