Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vázlatok A helyőrség folytatásához

2009.12.19. 12:10 koimbra Szólj hozzá!

2008-ban mutatták be A helyőrség horrort, ebben egy csapat zsoldos Kelet-Európában ténykedik, de igencsak megfogyatkoznak mikor összehozza őket a sors egy csapat elpusztíthatatlan náci katonával. A zsoldosok rálelnek egy náci bunkerre, ahol még a II. világháború alatt német tudósok elpusztíthatatlan német katonákat akartak létrehozni.

Az Outpost II: Black Sun címre keresztelt folytatás megrendezését ismét Steve Barkerre bízták. A film elején még 1945-ben járunk, ahol egy német tudós, Klausener kísérletezéseit láthatjuk. Aztán már a jelenben járunk, egy NATO csapatot vetnek be Kelet-Európában, mivel feltűnt egy ellenséges hadsereg, ami elpusztít mindent, ami az útjába kerül. Egyedül egy nyomozónő tudja mivel állnak szemben, ugyanis régóta próbálja felkutatni Klusenert, hogy elnyerje méltó büntetését. Összeállít egy speciális alakulatot Wallace segítségével, aki szintén tudja mivel kísérleteztek anno a nácik. Ledobják őket az ellenséges vonalak mögött, feladatuk, hogy megtalálják a forrást és megsemmisítsék azt.

És egy poszter

Címkék: poszter sequel concept art outpost 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr361608712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása