Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Maci Laci mozifilm története

2009.12.24. 12:24 koimbra Szólj hozzá!

Gondolom mindenki volt gyerek és legalább egyszer azért látott olyan rajzfilmet, amelyben Maci Laci és Bubu volt a főszereplő.  Egy év múlva mutatják be a mozis verziót, ebben az állatokat CGI-vel keltik életre, mellettük pedig igazi színészek is jelen lesznek. 

A film története a következő lesz: A Jellystone Park már nem olyan népszerű, mint régen, egyre kevesebb bevétel folyik be a kasszába, így a kapzsi Brown polgármester úgy dönt, hogy bezárja az egészet és eladja. Ez azt jelenti, hogy a családok többé nem tölthetik el szabadidejüket ezen a szép helyen és Maci Laci Bubuval együtt elveszíti az otthonát. A két medve élete legnagyobb kihívása előtt áll, be kell bizonyítaniuk, hogy nem csak átlagos medvék, hanem sokkal okosabbak annál, összefognak ősi ellenfelükkel, a vadőrrel, annak érdekében, hogy   hogy a park ne kerüljön bezárásra.

Dan Aykoryd Maci Lacinak, míg Justin Timberlake Bubunak kölcsönzi a hangját, Tom Cavangh alakítja a vadőrt és Anna Faris is fel fog tűnni a filmben. Eric Brevig, az Utazás a Föld középpontja felé rendezője kezébe adták a gyeplőt.

Címkék: miújság maci laci

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21620318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása