Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Avatar folytatása valószínűleg nem a Pandorán fog játszódni

2009.12.28. 11:48 koimbra 2 komment

Tíz nap alatt több, mint 600 millió dollárt kaszált James Cameron műve, az Avatar. Szépen gyűjtögeti a milliókat, a stúdió fellélegzett, nem lesz bukta a (500? 310? 230? millió dollárba került) produkció. Lehetett olvasni róla, hogy el fog készülni a folytatás, erre azonban még éveket kell várni, hiszen előtte Cameron egy másik alkotást fog elkészíteni, szóval nincs még konkrét időpont, hogy mikor láthatjuk majd az Avatar második részét. De egyáltalán miről fog szólni a történet?

Cameron az LA Times-nak elárulta, hogy a sequel nem a Pandorán, hanem annak "környékén" fog játszódni, más holdakon fognak zajlani az események. "Annak a bolygónak a neve, amit a Pandora egén láthatunk, Polyphemus. Ez számít az elsődleges bolygónak abban a holdrendszerben...Van néhány ötletünk, miszerint a Polyphemus holdjain és az Alha Centauri A naprendszerben játszódna a folytatás."

Szerintem még elég korai, hogy készpénznek vegyük Cameron szavait, főleg, hogy még messze van a folytatás. Inkább a Battle Angelről mutogathatna vázlatokat.

Címkék: miújság avatar 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131627945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.12.28. 15:47:01

Szerintem felesleges lenne folytatni az Avatar-t! Az a történet így szép kerek, kár lenne hozzá magyarázni dolgokat! Pl, hogy a Pandora holdján is van mit bányászni oda mennek, aztán ott is csata... nem tudok elképzelni értelmes folytatást!
De persze ha lesz megnézem! És reménykedjünk, hogy a színvonalat nem adják lejjebb!!!

kung - fúj (törölt) 2009.12.29. 08:17:07

Nem tartom elképzelhetetlennek.
A poszteren ugyanis látszott egy másik hold is.
Először azt hittem hogy csak látványelemként funkcionál, de ezek után...
süti beállítások módosítása