Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stan szerződött le Greene mellé a The Apparition horrorba

2010.01.05. 21:00 koimbra 1 komment

Február 1-től foroghat a The Apparition, Todd Lincoln rendezésében fog készülni a horror-thriller. Az Alkonyat franchise egyik sztárja szerződött le legelőször a filmbe, a színésznő egy tanulót alakít, akit egy főiskolai kísérlet szorán elszabadult természetfeletti lény üldöz.

Sebastion Stan ma bólintott rá a férfi főszerepre, a színészt A pletykafészek sorozatból ismerheti inkább a közönség. Stan szerepe szerint már lediplomázott és éppen azt próbálja kitalálni, mihez kedjen az életével.

A film a Dark Castle égisze alatt fog készülni, Joel Silver, Andrew Roan és Alex Heineman áll producerként a horror háta mögött.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991650107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jordan 2010.01.06. 19:24:10

Hát már csak a csaj miatt is megnézem ezt a filmet, habár eddig nem igazán sikerült a horror filmeknek nálam elérni bármi fajta félelmet.
süti beállítások módosítása