Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saoirse Ronan lesz a főhős Joe Wright akciófilmjében

2010.01.07. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Olykor előfordul, hogy valaki megunja azt a műfajt, amiben eddig otthonosan mozgott és átruccan egy másikba. Joe Wrightról nem az akciófilm jut eszébe az embernek, a rendező eddig drámákat készített, neki köszönhetjük a Vágy és vezeklést, a Büszkeség és balítéletet, illetve A szólistát. Wright nemrég kinézte magának a Hanna akció-thrillert, ma pedig Saoirse Ronan szerződött le a filmbe. A színésznő (vagyis inkább színészlány) és Wright már dolgozott együtt korábban a Vágy és vezeklés alkotásban.

Ronan fogja alakítani a 14 éves Hanna-t, akit azt apja kegyetlen gyilkosnak nevelt. A lány egy francia családdal  ismerkedik össze, barátságot köt a lányukkal és boldogan élik kamaszkorukat. Ám Hannat apja visszaviszi arra a helyre, ahol korábban nevelték, a lány pedig rájön arra, hogy ez nem más, mint a CIA börtöntábora. Nem fűlik a foga, hogy élete további részét ezen a helyen élje le, ám ölnie kell azért, hogy szabad legyen.

A forgatókönyvet Seth Lochhead és David Farr tette le az asztalra, a produkciót Nikita és Bourne-rejtély keverékeként írták körül.

Címkék: miújság hanna akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr281653790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása