Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carano Douglast, Fassbendert, Quaidet és Fassbendert ütheti ki

2010.01.08. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Steven Soderbergh kémfilmjébe, a Knockoutba már megszerezte Gina Caranot, akinek ugyan nem sok tapasztalata van a filmek terén, ám az MMA profi versenyzője, jártas a küzdősportokban. Mellé szerződött le Ewan McGregor, Dennis Quaid, Michael Douglas és Michael Fassbender.  Lem Dobbs, a Dark City és A szajré írója tette le az asztalra a forgatókönyvet.

Előszőr még úgy nézett ki a sztori, hogy Carano egy rossz oldalon álló kemény nőt fog alakítani, aki kap még egy esélyt, ám ez némileg megváltozott. Carano Mallory Kane kommandóst fogja játszani, akit az egyik csapattársa elárul, ám a nő életben marad és bosszúra szomjazik. Douglas egy titkos kormányzati hivatal tagját alakítja, Fassbender pedig a kommandó egyik tagját formálja meg. McGregor pedig egy katonai cég tulajdonosa lesz. Azt még nem lehet tudni, hogy Quaidnek milyen szerepe lesz a produkcióban.

Címkék: miújság akcióhír haywire

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911656403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása