Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carnahan túlélő-drámát rendez(ne)

2010.01.19. 11:19 koimbra 1 komment

Joe Carnahan legközelebb a The Grey túlélő-drámát szeretné megcsinálni, ennek forgatókönyvét maga vetette papírra, a történet egy csapat munkásról szól, akik Alaszkában dolgoznak az olajvezetéken, éppen hazatérnének, mikor repülőjük kényszerleszállást hajt végre. A munkások ezek után acsargó farkasokkal kénytelenek szembenézni. "Az ember és a természet összecsapásáról szól a film, pont egy ilyen egzisztencialista drámát szeretnék csinálni." - mondta Carnahan.

Carnahan megjegyezte, ha valamiért mégsem tudna hozzákezdeni a forgatáshoz, akkor visszatér a két másik régebbi tervezetéhez. Az egyik a Killing Pablo, amely Pablo Escobar életét mutatná be, korábban Javier Bardem és Christian Bale neve forgott a produkció körül, de miután Bardem végül nemet mondott a projekt is darabokra hullott. Aztán ott van a White Jazz, ami a Szigorúan bizalmas folytatása lenne.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681684236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.19. 11:40:16

Killing Pablo:D Totál olyan lenne mint a "Törtetőkben" a Madalline LOL! Az mekkora lenne ha tényleg az ott megjelent filmötleteket meg is csinálnák:) Queens Bouvlvard,Aquaman,Tűzugrók,Gatsby....És valamelyikben lehetne Vincent Chase:)
süti beállítások módosítása