Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Season of the Witchből

2010.01.21. 12:21 koimbra 2 komment

Nicolas Cage fáklyával sok éghető dokumentum között. Vajon porig fog égni minden? Lefogadom. Egyébként ezt az arckifejezést nem tudom hova tenni. Meg van lepődve, esetleg megijedt, hogy valaki áll a háta mögött vagy fura zajt hall éppen?  A Season of the Witch-ben Cage egy lovagot játszik, akinek egy boszorkányt kell elvinnie valamiféle szerzetesekhez, akik egy rituálét hajtanának végre a nőn, ettől pedig azt remélik, hogy a környéken megszűnik a pestis. Dominic Sena nevéhez fűződik a Tolvajtempó és a Kardhal, no meg a rosszul sikerült Vakító fehérség. Azt tehát láttuk, hogy képes élvezhető filmet készíteni, ha gyors kocsikról vagy akcióról van szó, de az antarktiszi nyomozás már kifogott rajta. Remélhetőleg a XIV. században otthonosan mozog.

A Bloody Disgusting oldal is négy képpel rukkolt elő.

Címkék: képben season of the witch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr111689853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.01.21. 13:04:39

Én spec. a Solomon Kane-t jobban várom, állítólag Spanyolban jól teljesített. Ez a Cage film erősen hajaz rá. Vagy fordítva.

jimbo1000 2010.01.21. 15:28:02

idén cage két varázslos flmet nyom, bá ezen látszik, hogy nagyobbaknak lesz való, míg a másik kisebbeknek.
süti beállítások módosítása