Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paz Vega lesz Castro lánya

2010.01.29. 15:42 koimbra Szólj hozzá!

Paz Vega játszhatja Alina Fernandezt a Castro's Daughter indie drámában. Daniel Brühl és Mia Maestro is leszerződött a produkcióhoz.

Fernandez Fidel Castro törvénytelen lánya  (a diktátor egyik félrelépésének a gyümölcse), 10 éves korától kezdett el tanulni, de akkor is éjszaka, ugyanis ekkor jött hozzá mindig a tanító. 1993-ban Fernandez hamis iratokat szerzett és spanyol turistának adta ki magát, sikerült Spanyolországba szöknie, ahonnan Amerikába utazott. Itt aztán heves bírálójává vált Castro politikájának.

Az Ütközésekért Oscart nyert Bobby Moresco írta a forgatókönyvet Nilo Cruzzal, a szkript Fernandez 1998-as könyvén alapul. Moresco a rendezői teendőket is magára vállalta.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr581712091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása