Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Takers nemzetközi előzetes

2010.01.29. 10:01 koimbra 3 komment

Egy csapat bűnöző mindig pontosan, a terv szerint hajtja végre a bankrablásokat, nyomokat soha nem hagynak maguk után. Úgy döntenek, hogy még egy utolsó bankot kirámolnak, ez sokkal több pénzt hozna a konyhára, mint az eddigi melók. Nincs könnyű dolga a bandának, mivel egy nyomozó is mindenáron rács mögé akarja őket juttatni. Idris Elba, Paul Walker, T.I., Chris Brown, Hayden Christensen és Michael Ealy játsszák a rablókat, Matt Dillon pedig a rendőrt alakítja.

Címkék: trailer takers akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471711852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.01.29. 10:35:01

Nekem nagyon bejön ez a film! mármint az előzetes alapján jó akció dúsnak tűnik! Paul Walker tök jó,Hayden nekem fura Őt nem csípem, Matt jó színész, T.I meglássuk....és Barna Krisztián a szerepének köszönhetően végre legálisan is verekedhet!

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.01.29. 16:56:44

Hmm.Hmm. Érdekes kis akciónak tűnik.

sjbee 2010.01.29. 18:00:06

Rühellem azt a jelenetet, amikor a csapat lassítva vagányan közeledik a kamera felé, közben hátul nagy robbanás. Ahányszor ezt elsütötték már te, jó ég...

Az a jelenet is nagyon ismerős, mikor a pénzszállítót "a föld alá tüntetik el". Talán Az olasz meló-ban volt ilyesmi, ha jól tévedek.
süti beállítások módosítása