Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Outrage előzetes - Kitano visszatért

2010.01.30. 13:37 koimbra 3 komment

Takeshi Kitano itt van megint, itt van újra, a forgatókönyvet ő vetette papírra, a rendezői teendőket is ellátta, ráadásul a főszerepet is eljátszotta.  A történet egy szervezett bűnbanda főnökénél, Sekiuchinál (Kitamura Soichiro) veszi kezdetét. Egy parancs szerint a Murase-gumi bandát kellene megrendszabályozni, azonban a megbízott lepasszolja másnak a feladatot, ami végül Otomonál (Kitano) köt ki.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr821714673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.30. 14:07:11

Éljen éljen éljen.

Amúgy az az első mondat majdnem jó versikének is...:)

Alex Mahone 2010.01.30. 19:26:53

Tőle egyedül a Szamurájt láttam, de... finoman fogalmazva nem tetszett. Ezt nem hiszem, hogy megnézem, de az előzetese szerintem felettébb vicces :)

_Rorschach_ 2010.01.31. 10:40:32

@Alex Mahone: a Szamuráj nem volt egy rossz film, bár az eredeti, Shintaro Katsu által alakított Zatoichi-filmek ismerete nélkül tény és való, nem élvezhető teljesen. De egy film miatt ne írd le Kitano-t, nézd meg a FiVér-t, a Tűzvirágokat (Hana-bi), vagy a Tabu-t. Utánna érdemes levonni a konzekvenciákat. :)
süti beállítások módosítása