Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A jövőben fog játszódni a Sgt. Rock

2010.02.02. 10:32 koimbra Szólj hozzá!

2008 májusában jelentették be, hogy vászonra kerül a Sgt. Rock képregény is, a film producere Joel Silver lesz, a rendezői posztra akkor Guy Ritchie volt az esélyes, hónapokkal később pedig Francis Lawrence került a képbe.. Silver a Los Angeles Times-nak elárulta, hogy a film nem a II. világháborúban fog játszódni, hanem a nem túl távoli jövőben.

„A történet a jövőben fog játszódni. Háborús film lesz és nem azt nézzük, hogy hol lehetett volna, hanem azt, hogy hol lehetne a csata. Nem akarjuk, hogy Irakban játszódjon és korhű háborúsdit sem szeretnék. Mi egy jó kis jövőbeli csatát akarunk bemutatni. Nagyon jó lesz. Chad St. John már megírta a forgatókönyvet és most Francis Lawrence-szel egyeztetünk.”

A képregény 1959-ben látott napvilágot G.I. Combat címmel, 1977-ben változtatták át Sgt. Rockra. A sztori főhőse egy katona volt, aki a földi csatatereken vágta át magát fegyverei segítségével. A 80-as években már szerették volna megfilmesíteni Arnold Schwarzenegger főszereplésével, később Kiefer Sutherlandet szerették volna megnyerni a produkcióhoz.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751722106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása