Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gépágyú nem kap külön filmet

2010.02.03. 10:56 koimbra 2 komment

Jim Rohdes (Terrence Howard) a Vasember első részében szemezett pár másodpercet a szürke páncéllal, végül nem öltötte magára (a költségvetésbe már biztosan nem fért bele), de azt még odavetette, hogy "Majd legközelebb". Howard a folytatásban már nem szerepel, helyére Don Cheadle került.  Ő bújhatott a páncélba és ahogy azt az előzetesben is láthattuk Vasember és Gépágyú (Hadigép néven is futott) együtt lövöldözik szét az ellenséges robotokat. Felmerült a kérdés, hogy várható-e spin-off.

"Ha ez a film sikeres lesz, akkor lesz még egy Vasember film, ugyanazok részvételével, aki ebben is benne voltak. De biztosan nem lesz Gépágyú spin-off" - mondta Cheadle.

Én erre nem vennék mérget, hiszen a figura azért elég ismert Marvel hős, volt saját képregénysorozata is. Most még természetesen a Vasembert nyomatják, de eljön majd az idő mikor biztosan meg akarják csinálni a Gépágyú mozifilmet.

Címkék: miújság war machine vasember2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101724935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.02.03. 15:38:50

Annál a bizonyos jelenetnél, mikor Jim szemezett a páncéllal, hiába is bújt volna valamilyen úton-módon bele, mert hogy az meg se moccant volna az tuti fix. Akkor még csak két mini reaktor volt, s mindkettő használatban, tehát megmaradt gondolati szinten.
Különben én is úgy vélem, hogy simán lehet külön War Machine film. Egy rakás marvel filmet beharangoztak már, nem lenne csoda, ha ebből is lenne spin-off.

a8zoli 2010.02.03. 20:59:18

minden csak idő kérdése... max más szereplővel ennyi :D
süti beállítások módosítása