Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Super Bowl tévéreklámok: Viharsziget és Az utolsó léghajlító

2010.02.04. 20:38 koimbra 2 komment

Vasárnap kerül megrendezésre a Super Bowl sportesemény, erről ugye azt kell tudni, hogy legalább 100 milliónyi nézője van és ilyenkor Amerikában megáll az élet, de legalábbis érzékelhető, hogy sokan a tévé képernyője előtt gubbasztanak. A stúdiók pedig nagy összegeket fizetnek azért, hogy egy-két bemutatásra váró filmjük lemehessen a mérkőzés alatt. Tavaly 3 milliót kósált egy fél perces reklámblokk, valószínűleg idén sem lesz ez az összeg kevesebb, de ha egyszer ennyi ember látja a reklámot, akkor megéri.

Szóval jöjjön a Viharsziget (amelyben, Leonardo DiCaprio egy elmegyógyintézetben nyomoz) és Az utolsó léghajlító (ami M. Night Shyamalan fantasyja) beharangozója.

Címkék: tv spot the last airbender shutter island

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391730185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.02.05. 09:27:15

Héhéhéhé, az utolsó léghajlító, az az Avatar!
Mármint nem a James Cameron féle, hanem az animációs film, ami a Legend of Aang alcímen futott.
Gonfdolom, Cameron apap miett változtatták meg a címét.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.05. 09:31:11

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Igen, Avatar címen futott egy ideig, de Cameron filmje miatt megváltoztatták.
süti beállítások módosítása