Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McG első romantikus filmje?

2010.02.05. 11:00 koimbra Szólj hozzá!

McG mostanában nagyon ráér, hiszen a Terminátor ötödik része nem valószínű, hogy 2011-re el fog készülni, sőt az se biztos, hogy lesz következő felvonás, a jogok körül megy a mizéria, úgy hírlik a Sony teszi meg majd a végső licitet. Ezen kívül a 20,000 Leagues Under the Sea feldolgozásának az előkészületeit is lefújták, de nem maradt meló nélkül, ugyanis jövőre mutatják be Spring Awakening musicalt, amelyet McG fog rendezni.

A Fox nagyon szeretné, ha minél előbb elkészülne a This Means War, a rendezői posztra McG-t  szemelték ki, a főszerepeket pedig Reese Witherspoonnak és Bradley Coopernek ajánlották fel, de még egyikük sem szerződött le. Ha McG rábólint az ajánlatra, akkor az első romantikus vígjátékát fogja elkészíteni.  A történet két jó barátról szól, akik ugyanabba a nőbe szeretnek bele (őt Witherspoon játszana). Barátságuk felbomlik és a nőért való küzdelmük teljesen eszkalálódik, aminek New York városa látja kárát.

A produkció be van tervezve a Foxnál egy ideje, volt mikor Martin Lawrence volt az esélyes az egyik szerepre, McG előtt pedig szóba jött már sok rendező, a stúdió most már mindenképpen tető alá akarja hozni a filmet.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711731214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása