Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nehezen talál rendezőt a Fox A majmok bolygójához

2010.02.06. 19:14 koimbra 1 komment

Szép sikernek örvendett a Tim Burton-féle verzió néhány évvel ezelőtt, ennek ellenére csak nem jött a folytatás, ám később a Fox stúdió fejébe vette, hogy csak készítenek még egy változatot, amely az eredeti franchise negyedik részén fog alapulni. Ebben egy tudós némi kísérletezgetés után létrehoz egy szuperintelligens majmot, amely később az emberiség leigázásán kezd fáradozni. Úgy tűnt Scott Frank (A kulcsfigura) képbe kerülésével össze is jön a dolog, ám a stúdiónak nem jött be a forgatókönyve, így Frank bedobta a törülközőt. Ekkor azt kezdték rebesgetni, hogy a Fox a fiók mélyére süllyeszti az elgondolását, ám a stúdió nem adja fel olyan könnyen és új írót hozott a fedélzetre.

Néhány rendezőt megkörnyékeztek, ám Kathryn Bigelow, Robert Rodriguez és Tomas Alfredson visszautasította a felkérést, de még olyan nevek vannak a listán, mint Albert és Allen Hughes  Pierre Morel, James McTeigue, Dennis Illiadis és Scott Stewart. Közülük csak rábólint valaki a stúdió ajánlatára. Morelt szerintem kihúzhatják, hiszen eléggé elfoglalt lesz a Dűne és az Elrabolva 2 miatt.

Címkék: remake miújság majmok bolygója scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411734748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.07. 21:46:55

Ne is találjanak hozzá rendezőt. Ha ennyien visszautasítják, csak nem kéne annyira erőltetni.....
süti beállítások módosítása