Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A főszerepben Hugh Laurie

2010.02.09. 22:13 koimbra 2 komment

Hugh Laurie a Dr. House mogorva, ám zseniális és mindig borostás orvosának a megformálásával vívta ki magának a világhírnevet. A színész olykor a vásznakon is látható volt, mellékszerepelt többek között Az utca királyai akciófilmben és a Stuart Little, kisegér trilógiában és a hangját kölcsönözte Dr. Csótánynak a Szörnyek az űrlények animációs filmben. Ám most végre ő lehet a középpontban egy mozis alkotásban,  ugyanis ő a legesélyesebb, hogy az Oranges produkció főszerepét eljátssza.

A sötét hangvételű drámai komédiában egy férfi romantikus kapcsolatba keveredik a család egyik barátjának a lányával, ami fenekestül felforgatja a felek életét. A fiatal lány szerepe még nem kelt el, Leighton Meester és Mila Kunis közül fognak választani.  Anthony Bregman  fogja egyengetni producerként a film útját, szintén hasonló minőségben vett részt a Egy makulátlan elme örök ragyogása és a Kis-nagy világ művek esetében is. Jay Reiss és Ian Helfer tették le az asztalra a forgatókönyvet és úgy hírlik nagyon jó munkát végeztek.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr861744160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.02.09. 22:29:38

Miért nem a saját könyvét filmesítik meg? Az nagyon vászonra érett. Meg már volt róla hír is. Igazán megcsinálhatnák, a Balek remek könyv volt.
süti beállítások módosítása