Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruz von Trier lélektani sci-fijében

2010.02.10. 11:42 koimbra 1 komment

Tavaly októberben jelentették be, hogy Lars von Trier következő munkája egy pszichológiai sci-fi katasztrófafilm lesz. A rendező rajongóinak nem kell megijedniük, von Trier nem egy 100 milliós, Michael Bay-szerű produkció tervez összehozni, a tőle megszokott művet fog összehozni 5 millió euróból.

Egy-két napja kering a neten (nagy kérdőjelek mellett), hogy a rendező Penelope Cruzt akarta a főszerepre, a színésznő pedig boldogan igent mondott a felkérésre. Úgy tűnik mégsem egy nagy pletyka volt ez, a hírt megerősítették, így Cruz fogja alakítani a központi karaktert a Melancholiaban.

A forgatás nyáron indul, európai színészeket keresnek a filmhez, a tervek szerint jövőre Cannes-ban fogják bemutatni az alkotást. A rendező ezúttal is kézikamerával fog forgatni és dogma-szerű lesz a film. Von Trier művével kapcsolatosan a következőt mondta: „No more happy endings”

Címkék: miújság melancholia

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891745158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.02.11. 12:26:57

Ugy tunik megsem, Cruz inkabb a Pirates of the Caribbean 4-be megy ugralni. Ezt nevezem minosegi cserenek.:D

www.slashfilm.com/2010/02/10/penelope-cruz-joining-pirates-of-the-caribbean-4-not-doing-melancholia/
süti beállítások módosítása