Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Killers előzetes - Kutcher és Heigl romantikáznak és akcióznak

2010.02.11. 10:19 koimbra 1 komment

Ashton Kutcher bérgyilkost alakít, aki megismerkedik egy nővel, beleszeret, szögre akasztja fegyvereit és boldogan élnek, míg....fel nem tűnnek azok, akik ki akarják nyírni. A felesége (őt Katherine Heigl játssza)  pedig segít neki, az előzetes alapján még úgy-ahogy élvezi is, hogy izgalmas lesz az élete. Robert Luketic rendezte az akció-vígjátékot, június 4-én mutatják be Amerikában. Tom Selleck, Catherine O'Hara, Martin Mull és Katheryn Winnick is feltűnik az alkotásban.

Címkék: trailer killers akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611748752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.02.11. 11:03:13

nekem tetszik a bemutatója mert szeretem ezt a színésznőt és a történet se rossz.viszont vagy egy kis baj a filmel.aston ktcher mint kemény bérgyilkos és akció sztár?ez nevetséges.mi lett a mai világgal?betesznek egy húszkilós nyálas szépfiút hogy ő a kemény csávó.ez vicc.régebben ott volt arnold,sly,bruce willis.ők igazi kemény legények és ezt el is hiszi az ember.én inkább paul walkert vagy van dieselt raktam volna a helyére:)
süti beállítások módosítása