Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Madonna ismét rendez

2010.02.15. 11:04 koimbra 2 komment

Madonna nem csak a zene világában van otthon, párszor feltűnt a vásznakon is, az Evitáért Golden Globe-ot is kapott. 2008-ban rendezőként is kipróbálta magát, a Mocsok és bölcsesség drámát tette le az asztalra. A film nem aratott nagy sikert, ám ez cseppet sem szomorította el Madonnát, ugyanis azt tervezi, hogy ő fogja ledirigálni a WE produkciót, a forgatókönyvet Alex Keshishiannal írta közösen.

 

A történet VIII. Edward és Wallis Simpson románcát meséli el. Az angol király beleszeretett az amerikai hölgybe, el is akarta venni feleségül, miután Simpson elvált férjétől. Azonban a közvélemény nagy része, a kormány, az egyház, de még a királyi család is hevesen ellenezte ezt a lépést. Edward előtt két út állt: vagy lemond arról, hogy frigyre lépjen a nővel vagy lemond a trónról. Felvetődött még a morganatikus házasság ötlete is (ami szerint Simpson nem lehetett volna Anglia királynője és az utódok sem élhetnek az öröklés jogával), de a kabinet ezt elutasította. Végül Edward lemondott a trónról és hónapokkal később kimondták a boldogító igent. Bővebben itt olvashatsz róluk.

 

Vera Farminga játszhatja el Simpsont, azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki fogja Edward királyt megformálni.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341759592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.15. 12:12:57

tudom, menjek a picsába, de szerintem egyáltalán nem rossz film a Mocsok és bölcsesség

Herr Flick 2010.02.15. 14:04:15

ha már magadtól ajánlod.... :D

Madonna maradjon a zenénél, és a show műsornál. Eddigi filmes tevékenysége több volt mint rettenetes.

(a Micsoda csapatban egész jól hozta a formát..de az a karakteréhez közel állt. És Geena Davis és Tom Hanks volt benne a lényeg...nade odaseneki :D )

www.imdb.com/title/tt0104694/
süti beállítások módosítása