Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bean, Rhames és Trejo a Halálfutam folytatásában

2010.02.16. 14:28 koimbra 7 komment

Már beszámoltam róla a blogon, hogy Paul W. S. Anderson folytatást tervez a Halálfutamhoz, a második rész Death Race: Frankenstein Lives címre fog hallgatni és gyakorlatilag egy előzményfilm lesz. Tony Giglio leszállította a forgatókönyvet, a rendezői széket pedig Roel Reiné alá tolták be, aki remélhetőleg összekapja magát és nem fog még egy olyan művet kiadni a kezéből, mint A tengerészgyalogos 2. A főszerepet Luke Goss kapta meg, egy közveszélyes bűnöző jobbkezét alakítja, azonban egy bankrablás során kicsinál egy zsarut, elkapják és a Terminal Islanden található börtönbe kerül, itt pedig elég hamar a gyilkos autóversenyben találja magát, ahol Frankenstein névvel és fémmaszkjával válik nevezetessé.

A hétvégén láttak hozzá a forgatáshoz Dél-Afrikában és fény derült arra, hogy kik szerződtek le még Goss mellé. Sean Bean egy bandafőnököt fog megformálni, Frankenstein is az ő parancsit követte, míg börtönbe nem kerül. Ving Rhames karakteréhez köthető majd, hogy engedélyt adnak a Halálfutam „játékokra”. Danny Trejo sem maradhatott ki a mulatságból, nélküle nincs DVD-re forgatott börtönös produkció. Trejo Goss haverját fogja alakítani, Frederick Koehler és Tanit Phoenix is feltűnik az alkotásban.

Címkék: miújság prequel death race 2 akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201763250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistu 2010.02.16. 14:56:04

"...Roel Reiné alá tolták be, aki remélhetőleg összekapja magát és nem fog még egy olyan művet kiadni a kezéből, mint A tengerészgyalogos 2."
Az a film, ugyanúgy mint elődje nem szólt másról, minthogy promótáljon egy WWE-s pankrátort, Ted Dibiaset. Koimbra ha láttad az első részt azt hiszem egyetértesz ahhoz képest nem is volt annyira rossz.(Az a film -John Cenaval- inkább volt a saját paródiája, mint valami komoly akciófilm.)

Spawn85 2010.02.16. 16:38:15

Volt Tengerészgyalogos 2? Nem is tudtam. Az első részt láttam John Cena-val, hát...ööö..izé...szóval egyszer azért végig lehetett nézni, de néhol tényleg megmosolyogtató volt. Cena-nak amúgy volt egy másik filmje a "12 Menet" az szerint egy fokkal jobb lett.

Shyllard 2010.02.16. 16:47:19

Sean Bean-nak örülök, hátha nem lesz olyan szar ez a film.

Pistu 2010.02.16. 17:01:28

Sőt Spawn85 nemsokára jön még két film Cenaval, a Fred: The Movie(vígjáték) és a Brother's Keeper(dráma). Kiváncsi leszek ezekben milyen teljesítményt fog nyújtani, mert amúgy bírom, mert karizmatikus egyéniség és aki ismeri csak pozitívan nyilatkozik róla, de mint pankrátor enyhén szólva sem a kedvencem.(in-ring teljesítménye miatt) Vince McMahon nyomatja túlságosan is ezért már inkább taszító.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.16. 17:05:19

@Pistu: A tengerészgyalogos első része nekem nagyon tetszett, valahogy olyan 80-as évekbeli hangulata volt. A folytatás már meg sem közelítette ezt.

Pistu 2010.02.16. 17:19:16

@koimbra: Nálam pont a 2. váltotta ki ugyan ezt az érzést. :) Azért az 1. szerintem legnagyobb pilanata mikor rabló srác beszól Robert Patricknek valami ilyesmit Cenára hogy:"Ki ez, valamiféle terminátor?!" basszus na ott dőltem kettőt, nem kicsit...

a8zoli 2010.02.16. 22:53:10

én nekem nagyon teccett az első és ezt is várom. nekem minden jöhet ami ótós minden mennyiségben :D
süti beállítások módosítása