Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro helyett Pacino

2010.02.17. 18:04 koimbra 1 komment

Dito Montiel jelenleg a Son of no One filmjét tervezgeti, a főbb szerepekre pedig Channing Tatum, Ray Liotta, Terrence Howard, James Gandolfini, Kate Hudson és Robert De Niro bólintott rá. Úgy volt, hogy márciusban foroghatott is volna a kamera. Azonban De Niro időközben meggondolta magát, így felvetődött ki a kérdés: Ki a megfelelő személy a helyettesítésre? Ez a színész pedig nem más, mint Al Pacino, akit meg is kerestek és sikeresen leszerződtették a thrillerhez.

 

A történetben Tatum egy zsarut fog megformálnia, akinek egy nyomozás során vissza kell térnie arra a környékre, ahol felnőtt. Ám a felszínre kerül egy régi titok, amely nem csak a rend éber őrének az életét fenyegeti, hanem az egész családjáét is.

 

Tatum és Montiel immáron a harmadik alkalommal dolgozhat együtt, közösen hozták tető alá a Őrangyallal, védtelenül és a tavalyi, elbaltázott Bunyót is.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711766871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.17. 21:27:52

A szereplőgárda jónak tűnik és nem Chaninng Tattum miatt:D Pacinonak örülök mert ugyananyira csípen mint De Niro-t:D
süti beállítások módosítása