Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stiller és csapata rabolni fog

2010.02.17. 20:45 koimbra 1 komment

Eddie Murphy állt a Trump Heist film élén, ám a színész meggondolta magát, így a producerek Ben Stillerrel vették fel a kapcsolatot, aki úgy tűnik, hogy el is fogja vállalni Murphy szerepét. Stiller mellett Chris Rock, Dave Chappelle és Chris Tucker fog játszani, a kvartett a Trump Towerben dolgozó személyeket fognak alakítani. Ez a hatalmas felhőkarcoló előkelő és dúsgazdag embereknek ad otthont. A kis társaság a munka mellett azon töri a fejét, hogy miképp tulajdoníthatnák el az itt élők különféle értékekeit.

Stiller képbe kerülésével a forgatókönyvet némiképp átírják és egy teljesen új irányt tűztek ki a készítők maguk elé. Brett Ratner fogja rendezni a produkciót, Russell Gewirtz (A belső ember), Rawson Marshall Thurber és Ted Griffin  (Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi) dolgozott korábban a szkripten.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551767310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.02.18. 06:02:42

ha dave chapelle benne van akkor garantált ökörködés lesz tuti chris rock-al 2 takarítót játszanak és stiller meg egy lúzer biztonsági őr haverjuk lesz sztem ez hótziher :D
süti beállítások módosítása