Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Missile Command a mozikban

2010.02.20. 14:28 koimbra 3 komment

Az Atari átnyálazta az általa készített számítógépes játékok listáját, ugyanis a cég is nyitni szeretne a mozifilmek felé. Az Asteroids már biztos a vászonra költözik, a stúdiók ugyanis nagy fantáziát látnak ebben és gőzerővel licitálnak a megfilmesítési jogokra. Ezen kívül a Missile Commandból is filmet fognak készíteni. Az 1980-ban kiadott játékban hat várost kellett megvédeni a ballisztikus rakétáktól elhárító ütegek segítésével.

A "történet" nem a Földön, hanem egy másik bolygón játszódott, így egy sci-fi akció durrogtatásra lehet számítani a mozifilmben. A forgatókönyvírók biztosan ki tudják kerekíteni a sztorit úgy, hogy kitegyen egy másfél órás produkciót, ám a játék jogainak a beszerzésétől függetlenül is össze lehet hozni egy olyan alkotást, ami egy háború szaggatta planétán játszódik. A filmet valószínűleg 3D-ben fogják készíteni.

Címkék: miújság játékból film scifihír missile command

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951775862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shaddam ' 2010.02.20. 16:51:46

3D és scifi?Háború szagatta planéta?Megvettek

karbalán 2010.02.20. 16:53:38

Várom már a Tetrist a mozikba. :D
süti beállítások módosítása