Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott hokijátékos lesz

2010.02.22. 12:01 koimbra 1 komment

Kevin Smith azt nyilatkozta az NHL.com-nak, hogy legközelebb egy jéghokis filmet fog csinálni, a produkció címe Hit Somebody és Seann William Scott lesz a főszereplője. A forgatókönyvet Warren Zevon dalán alapul, aminek a szöveget Mitch Alborn írta, a sztori egy hokisról szól, aki minden igyekezetével azon van, hogy gólt lőjön egy mérkőzésen. Smith és Scott a Cop Out akció-vígjátékban is együtt dolgoztak. Ott Bruce Willis és Tracy Morgan voltak a középpontban, a Hit Somebodyban viszont már teljes mértékben csak Scott fog állni. Alább meghallgathatod a dalt

Címkék: miújság hit somebody

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311780530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.22. 14:54:58

Kevin Smith mindig jó arcokat gyűjt maga köré, úgy látszik a Cop Out-nál Seann William Scott.tal haverkodott össze a legjobban :) Azért remélem ennek a filmnek már ő fogja írni a forgatókönyvét, mert úgy az igazi.
süti beállítások módosítása