Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Üdv az új rémálmodban

2010.02.23. 11:07 koimbra 6 komment

Megérkezett a második Rémálom az Elm utcában poszter, ha összevetjük az elsővel, látható, hogy nem sok különbség van a kettő között, Freddy most lehajtott fejjel álldogál és a szép hegyes, csillogó karmát bámulja. Vajon alszik? Valaki kukkantson be a kalapja alá.

Michael Bay a rendezést Samuel Bayerre bízta, aki eddig csak reklámfilmeket készített. Eric Heisserer és Wesley Strick (Doom) írták a forgatókönyvet.

Címkék: remake poszter a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141783278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.02.23. 14:42:50

Azt hiszem, kihagyom. Többször megpróbálkoztam a korábbi filmekkel is, de valahogy sosem sikerült megszeretnem őket semmilyen szempontból. Nehezen hiszem, hogy ezen egy remake változtatna.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.02.23. 15:25:58

Igaz a Friday reboot-aj elég gyengére sikeredett, de szerintem Krueger-ben eleve több van, mint Jason-ben.

a8zoli 2010.02.23. 20:02:51

@DEW3yl: a sok jasonből csak pár nézhető nagyon sok a trancsírra megy .
nekem az első kettő a 8-as manhattan 9-es jason pokolra jut ill a freddy vs jason ami teccik a többi csak daráló film. az újrafeldolgozás meg sztem közepes van ahol kifárad sokszor a film. freddy más mert maga sztem a történet is bonyolultabb többet ki lehet hozni én szinte minden részét csípem. (a 3-ast talán a legjobban) nem értem mért nem megint robert englund játsza mert ő egyfajta gúnyos bájt vitt a karakterbe és sztem símán egy új filmet lehetett volna vele csinálni. most a wacthmenből jackie earlt felkapták és nyomatják ezerrel. pedig nem vmi nagy filmes történelemmel rendelkezik én is csak egy macgyver epizódből lettem rá figyelmes különben nem. a rorsachnak köszönheti sztem hogy egyáltalán felfigyeltek rá....
a végeredmény lehet jó , de függ mien sztorit faragnak.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.02.25. 12:53:58

Mérges leszek, ha esetleg nem hozzák be a magyar mozikba. A Doom pedig lazán az elmegy kategória, az az fps jelenet aláz :)
süti beállítások módosítása