Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még több Repo Men poszter

2010.02.26. 20:55 koimbra 1 komment

Gondolj bele, milyen jó lenne egy olyan világban élni, ahol bármikor, szinte csettintésre pótolnak egy elveszett kart vagy lábat, ha valami zűr van a ketyegőddel, akkor lazán kicserélik, ha rakoncátlankodik a májad, az sem gond. A Repo Men egy ilyen jövőt mutat be, csakhogy az árak valahol a csillagos egekben tanyáznak, de semmi gond, lehet hitelre is vásárolni. Ám aki nem fizeti a részletet, azért eljönnek a behajtók és visszaveszik az adott szervet. Az egyik behajtó is átesik egy műtéten, később pedig ő sem tudja fizetni a hátralékot, ezért érte is eljönnek, pedig jobban tették volna ha békén hagyják.

És a végére egy tévéreklám

Címkék: poszter repo men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521793281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.02.26. 21:35:19

Nekem már az első első trailer megjelenésekkor megtetszett ez a film, de ezek a reklámszpottok csak jobban felkeltik az érdeklődésem. Biztos fele annyiba kerülnek, mint megkomponáltatni egy jó zenét egy újravágott trailer-hez, mégis szerintem sokkal hatásosabbak, hisz egyféle "gondoskodást" feltételeznek a készítők részéről a film felé. Olyan mintha egy egész univerzumot hozzábarkácsolnának a produkcióhoz, de a kismilliószor eljátszott akciófigurás, screensaver-es és hasonló baromságok nélkül. Nekem nagyon bejön, mivel tényleg eredeti.
süti beállítások módosítása