Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dushku és Whedon a Dollhouse után ismét közös produkción törik a fejüket

2010.02.27. 13:56 koimbra Szólj hozzá!

Eliza Duhsku tegnap este a Discover Channel Life filmjére igyekezett, a Hollywood Life riporterének sikerült néhány kérdést feltennie a vörös szőnyegen a színésznőnek. Először is a Szellemirtók harmadik része került szóba, ugyanis Dan Aykroyd néhány hónapja azt mondta, hogy Dushkut el tudná képzelni az egyik főszerepre.

"Nem tudok erről semmit. Nem kaptam semmilyen forgatókönyvet - ez csak egy pletyka. De nagyon izgalmas lenne, ha benne lehetnék" - mondta Dushku, majd arról beszélt, hogy a Dollhouse-szal nem ért véget a Joss Whedonnal való együttműködése, hiszen néhány éve tervezgetnek valami ütős mozifilmet és ez hamarosan meg fog valósulni, sajnos a produkció címét és tartalmát nem árulta el. A Slashfilm úgy gondolja, hogy  a Goners horrorfilmről van szó, ugyanis Whedon ezt szeretné már régóta megvalósítani.

A Goners egy misztikus thriller-horror lenne és a történet középpontjában egy fiatal nő áll, aki kalandjai során sok horrorisztikus dologgal kerül szembe és végrehajt néhány hősies cselekedetet.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr801794585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása