Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újraforgatják a Gyanakvó szerelem thrillert

2010.02.27. 13:50 koimbra 1 komment

A Latino Review úgy tudja, hogy újraforgatják Alfred Hitchcock 1941-ben bemutatott Gyanakvó szerelem thrillerét. Cary Grant egykori szerepét Will Smith fogja eljátszani.

Az eredeti film tartalma (majd alatta az előzetes): Johnny, aki remekül eligazodik a törvény útvesztőjében, elcsábít egy ártatlan teremtést, Linát. Házasság üres családi kasszával, de Johnnyt nem kell félteni: még újdonsült feleségét is hajlandó a másvilágra segíteni, ha az anyagi előnyökkel kecsegtet. Vagy mégsem? Mindez csak a fiatal ara képzelgése? A film két Oscar-díjat kapott a maga idejében.
 

Címkék: remake miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr681793902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2010.02.28. 12:29:40

Komolyan mondom, ha Clooney-ra osztották volna Grant szerepét, még várnám is a dolgot. Így azonban komoly kétségeim vannak...
süti beállítások módosítása