Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Titáni képek az Empire magazinból

2010.02.28. 20:46 koimbra 4 komment

Az Empire magazinban megjelent néhány Titánok harcához kapcsolódó kép, valaki volt olyan jó, hogy beszkennelje és feltegye a netre. Az első képeken Medúzát láthatjátok, akit Natalia Vodianova modellről mintáztak (legalábbis deréktől felfele), aztán jön a hatalmas Kraken és Charon, a révész. Az eredeti filmben Pegazus fehér volt, itt pedig már szénfekete lesz. Calibos egy csúnya, szőrös lény volt az original változatban, itt sem éppen egy szépség, de a szőrt lehagyták róla.

A Titánok harcában Perszeusz elindult az alvilágba, hogy legyőzze Hádészt, mielőtt az elszabadítja seregeit a Földön, ezen kívül pedig szerelmét, Andromédát is szeretné kiszabadítani. Perszeusznak útja során több bestiát és démont kell legyőznie, hogy elérje a célját. Az eredeti változatban nem volt alvilág, se Hádész, csak "szimplán" a szépséges nő megmentése volt a kitűzött feladat.

 

Plusz még egy tévéreklám a végére

Címkék: képben titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr51798053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.28. 20:48:55

Pegazus szépen fest.

élien 2010.03.01. 10:03:31

A pegazusok nem mindig fehérek?

Shyllard 2010.03.01. 15:41:11

@élien: Pegazus az csak egynek a neve, nemtom, hogy hogyan hívják a faját. A színbeli változás szerintem nem jelent semmit, végülis egy kitalált, személyhez nem köthető lény apró átformálása nem sért senkit sem.
süti beállítások módosítása