Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aronofsky legközelebb Jolie-val forgat

2010.03.01. 17:50 koimbra 4 komment

Angelina Jolie mégsem lesz benne a Wanted folytatásában, helyette inkább Alfonso Cuarón űthrillerét, a Gravityt választotta. De rövid időn belül ebből a produkcióból is kilépett, ami csak jó hír volt Darren Aronofskynak. A rendező felkereste a színésznőt, mivel szeretné meggyőzni a következő művének a főszerepére. Aronofsky Ron Rash 2008-ban megjelent könyvét, a Serena: A Novelt szeretné vászonra adaptálni, a forgatókönyvet az Atomcsapda írója, Christopher Kyle vetette papírra.

A történet Észak-Karolina hegyvidékien játszódik, George Pemberton és menyasszonya, Serena itt építi meg birodalmát. Serena nem csak a fákat vágja ki, de férjét egyre több könyörtelen tettre próbálja rávenni. A nő mikor rádöbben arra, hogy nem lehet gyereke megpróbálja  megölni férje törvénytelen fiát.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr401800325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.03.01. 19:20:16

Nem baj, Aronofsky sem rossz választás általában. A történetet pedig meglátjuk, remélhetőleg nem lesz nagyon sablonos a megvalósítás.

Shyllard 2010.03.01. 19:26:01

Majd ebből is kilép és "végül" úgy dönt, hogy visszatér a Wanted-hoz. Az lenne a legjobb.

sjbee 2010.03.02. 00:38:19

"remélhetőleg nem lesz nagyon sablonos a megvalósítás"
Mert ugye Aronofsky-ra ez jellemző :D

Még szép, h nem lesz sablonos.

ussk · http://ussk.blog.hu/ 2010.03.02. 10:10:15

@sjbee: Tényleg kicsit félreérthetőre sikerült, de nem Aronofsky-t gondolom sablonosnak, hanem a történetet. Ezért is írtam, hogy remélhetőleg, mert bízom a fazonban. ;)
süti beállítások módosítása