Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bayer Garth Ennis képregényét filmesíti meg

2010.03.03. 16:23 koimbra 1 komment

Nemrég Samuel Bayer arról beszélt, hogy biztosan nem kívánja összehozni a Rémálom az Elm utcában folytatását és van egy képregény, amiből filmet szeretne csinálni,  akkor még nem mondhatott semmit erről , de nem tartott sokáig a titkolózás, kiderült, hogy a The Boys képregényről van szó.

"A The Boys-t szeretném megfilmesíteni, a történet egy csapat zsoldosról szól, akiknek az a munkájuk, hogy kiverjék a sz*rt is az olyan szuperhősökből, akik átlépnek egy bizonyos határt. Nem sok minden van, ami ennél jobb. A The Boys által bemutatott világban a szuperhősök szemétládák."

A képregényt Garth Ennis írta, Darcik Robertson pedig megrajzolta. A Columbia vette meg a megfilmesítési jogait, Neal H. Moritz csatlakozott producerként a projekhez, A szmokinger és az Aeon Flux forgatókönyvíróit, Matt Manfredit és Phil Hayt állították rá a szkriptre.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr541806049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.03.03. 17:14:24

a Boys kurvajo, remelem nem fogjak elbaszni (foszerepre meg Simon Pegg nagyon fasza lenne, legalabbis a kepregenyben nagyon hasonlit ra)
süti beállítások módosítása