Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Waltz helyett Mortensen játssza Freudot

2010.03.09. 21:21 koimbra 1 komment

Már 2007-ben tervbe vették, hogy megfilmesítik Christopher Hampton színdarabját, a The Talking Cure-t és David Cronenberg csatlakozott a produkcióhoz rendezőként. Tavaly decemberben derült ki, hogy Christoph Waltz, Michael Fassbender és Keira Knightley lesznek a főszereplők, ám Waltz végül visszaadta a lehetőséget, mivel inkább a Vizet az elefántnak filmre szerződött le (ahol Sean Penn mondta vissza az egyik szerepet), helyére pedig Viggo Mortensen ugrott be. A forgatás május közepén kezdődik.

Mortensen lesz Sigmund Freud, Fassbender pedig Carl Jungot formálja, Knightley Sabina Spielreint fogja játszani, akit Freud és Jung is kezelt pszichoanalízissel. A két férfi nem csak szakmai kapcsolatot ápolt a pácienssel, később pedig a tudósok között megromlott az addigi viszony.

Címkék: miújság a dangerous method

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811826795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.03.10. 09:00:58

Ez már egy második verzió, (az első: www.port.hu/lelekszakadva_prendimi_l_anima/pls/fi/films.film_page?i_film_id=58389&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=2 már ment nálunk is),viszont a Speilrein-sztori igen érdekes. Más kérdés, hogy Mortensenben nem sok Freudi van...o_O
süti beállítások módosítása