Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Predators egyik színésze a főhősről beszél

2010.03.10. 22:19 koimbra 3 komment

Pénteken Robert Rodriguez és Antal Nimród a South by Southwest fesztiválon mutatnak be videóanyagot a Ragadozókkal (Predators) kapcsolatosan. Mint ismeretes a történet a Predatorok bolygóján fog játszódni, ahol a lények a Földről elrabolt néhány kemény figurára fognak vadászni.

Az MTV nemrég beszélt a film egyik szereplőjével, Alice Bragaval, aki a főhősről, Adrien Brodyról ejtett pár szót.

Címkék: predator miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591830026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.03.11. 11:47:15

Remélem az a bizonyos videoanyag pénteken már itt lesz a filmdroidon! :P
Ebből az interjúból semmit nem értek! Valaki fordítana?!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.11. 12:27:39

@Rolee83: A riporter azt mondja, hogy az emberek eléggé szkeptikusak, hogy Brody el tud játszani egy akcióhőst, meg nem is olyan alkot. A csaj erre azt felei, hogy mikor megérkeztek Hawaiira Brody már eléggé ki volt gyúrva, erősnek látszott, megváltozott alkatilag kissé, meg még azt is mondja, hogy nagyszerű munkát végzett és szimpatikus egyéniség volt.

Rolee83 2010.03.11. 13:10:17

Köszi!
Egyébként én is nehezen tudom elképzelni akció hősnek. Rágondolok, hogy Brody vs Predator közelharc, hát... majd meglátjuk!
süti beállítások módosítása