Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bekmambetov boszorkányokra vadászik

2010.03.16. 21:08 koimbra 1 komment

A Summit alaposan megszedte magát a vámpíros-vérfarkasos Alkonyattal, így most más lényekkel próbálkozik. Nagyon megörültek a stúdiónál, mikor az ajtajukon bekopogott Cory Goodman (a Priest forgatókönyvét tette le az asztalra), aki előadta a fejeseknek az egyik filmtervét. A The Last Witch Hunter címre hallgató alkotásban a világ utolsó boszorkányvadásza lenne a főhős, akinek a boszorkányok és varázslók számát ellenőrizhető szint alatt kell tartania. Timur Bekmambetov máris beállt producerként a projekt mögé és a rendezői széket is elfoglalta.

Bekmambetov jelenleg több projektben is érdekelt, egyelőre kisebb gond támadt a Wanted 2 háza táján, mivel eddig Angelina Jolie-val képzelték el a filmet, ám a színésznő nemet mondott. Ezen kívül a The Knights Templart is szeretné tető alá hozni, amiben középkori templomos lovagok a Szent Grált őrzik, ám azt nagyon szeretnék megszerezni a vámpírok, ráadásul asztalán van a Moby Dick új filmváltozata.

Címkék: miújság fantasyhír the last witch hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr611845221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konyvelomo 2010.03.16. 23:55:09

A vámpíros filmjei nem hoznak lázba, de Bekmambetov képi/technikai megoldásai nagyon bejöttek a Wanted-ben. Várjuk a folytatást.
süti beállítások módosítása