Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cohen, Kingsley és Moretz lesz látható Scorsese új rendezésében

2010.03.16. 20:04 koimbra 2 komment

Martin Scorsese nyáron lát hozzá a The Invention of Hugo Cabret filmhez, amely Brian Selznick népszerű, több, mint 500 oldalas könyvén fog alapulni. A produkciót Graham King fogja felügyelni producerként, Scorsese vele már dolgozott együtt A tégla thrilleren. A forgatókönyvet John Lagann szállította le, az úriember írta az Aviátort is (amelyet szintén Scorsese készített). A sztori Párizsbán játszódik a 30-as években és a főszerepben egy 12 éves srác, Hugo áll, aki a pályaudvaron órákat javít, ám egyszer rálel apja működésképtelen robotjára, amit ügyesen meg is szerel.


Úgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio ezúttal nem lesz jelen, egy 12 évest nem tudna eljátszani, viszont már meglelték a főszereplőt Asa Butterfield személyében, akit A csíkos pizsamás fiúban láthattunk. Sacha Baron Cohen (Borat) és a legutóbb Viharszigetben játszó Ben Kingsley is feltűnik majd a filmben. Kingsley a híres némafilmkészítőt, George Milest fogja megformálni, míg Cohen az állomás főnökét fogja megformálni. Chloe Moretz (Kick-Ass) Isabelle-t, a főhőssel barátjának a szerepében lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961845190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.16. 20:22:02

Szerintem ez nem méltó Martinhoz! Főleg hogy Sasha Baron Cohen is benne lesz:( PFF! Nem színész a csávó,sőőt! Ez a story is elég furcsa!!!!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.16. 20:25:04

@Dejdő: A Sweeney Toddba is ott volt,Burton tudott vele kezdeni valamit.
süti beállítások módosítása